ОУ "Св. Климент Охридски"
Основно училище в град Бяла Слатина
Основно меню

Общински кръг на национално състезание по БДП - 2023 година

На 27 февруари Основно училище "Св. Климент Охридски", гр. Бяла Слатина за трета поредна година беше домакин на общинския кръг на Националното състезание по безопасност на движението по пътищата. При изключителна атмосфера на приятелство и спортменство и след оспорвана надпревара на първо място се класира отборът на домакините.
А ето и класирането:
І място - ОУ "Св. Климент Охридски" - 110 т. (І кръг - 54 т., ІІ кръг - 56 т.)
ІІ място - СУ "Васил Левски", гр. Бяла Слатина - 104 т. (І кръг - 51 т., ІІ кръг - 53 т.)
ІІІ място - ОУ "Христо Ботев", с. Търнава - 87 т. (І кръг - 39 т., ІІ кръг - 48 т.)
Състезанието премина под зоркото око на авторитетно жури (комисия) с председател инж. Тихомир Трифонов - зам. кмет и председател на общинската комисия по БДП, и членове: Цветан Митов - полицейски инспектор пътен контрол в РУ- Бяла Слатина, Весна Павлова - гл. експерт в Дирекция ХДИ на Община Бяла Слатина,
Петър Банчев - учител в ОУ "Св. Климент Охридски", Митко Костов - учител в СУ "Васил Левски" и Димитър Късльовски - ст. учител в ОУ "Христо Ботев".
Нашите поздрави и благодарности са за отлично подготвените състезатели и техните учители. На победителите пожелаваме късмет и успех в областния кръг на състезанието. А към журито се обръщаме с респект за коректното и точно съдийство.
До нови срещи на следващото състезание по БДП!